FrimannKlanen

Vores liv i tekst og billeder

I dag går vi til vandfaldet som Claus besøgte i går. Ingen regn, sådan set dejligt vejr. Der ligger sne på toppen af Snæfellsnes, men det gør ikke at det føles koldt. Vi går alle sammen afsted, undtagen Jeppe, som vil blive hjemme og slappe af. Vi starter ved vandfaldet, hvor der bliver taget godt med billeder - af Asbjørn som gør sig som fotograf. Bagefter går vi over vejen og bestiger Kirkjufell. I begyndelsen vil Smilla ikke med op, men langt om længe giver hun sig og kommer efter os andre. Asbjørn kravler bare opad!

På vejen ned opdager han at han har tabt sin telefon, men han opdager det kun fordi en mand finder den - Pyha! Der er stærk flod og ebbe her hvor vi bor og lige på den tur er det ebbe. Der er godt nok ikke meget vand.

Vi vender tilbage til frokost. Jeppe vil rigtig gerne over på den side hvor vi var i går, og jeg beslutter at jeg, efter frokost, vil gå sammen med ham derover.


Efter frokost går Jeppe og jeg så over ved Helgrindur, da han meget gerne vil tæt på nogle af de vandfald vi så dagen før. Vi går på den modsatte side end i går, og her virker det lidt nemmere at komme frem. Det er dejligt lunt. Der er masser af fugle på bjergsiderne, som flyver rundt.

På et tidspunkt vil Jeppe rigtig gerne bade, så vi går til et sted højere oppe, hvilket er virkelig grænseoverskridende, og her smider Jeppe tøjet og bader. Han siger, at det er rimelig koldt.

Vi har selskab af fugle og får.

På vejen tilbage får vi øje på Asbjørn og Claus, som er ude på en tur på samme side som vi bor. Den tur vi var på den første dag.

Da de to vender snuden hjemad bliver de igen angrebet af nogle fugle, som tydeligvis har deres rede lige i nærheden af vejen.

Vi slutter dagen af med et dyp i Grønlandshavet - for det SKAL prøves.