FrimannKlanen

Vores liv i tekst og billeder

Rejse til Island sommer 2021


Rejse til Island sommer 2021


Rammen for vores rejse

Island sommeren 2021 - Det bliver fantastisk. Og så er Claus og jeg så heldige, at alle ungerne gerne vil med. Så vi skal 7 afsted.

Vi rejser d.7.7 og kommer hjem d.20.7.

Valget er faldet på at vi begynder i "Den blå Lagune" efter vi er landet i Keflavik lufthavn. Ved siden af ligger et hotel "Northern Light", som vi overnatter på, inden vi kører afsted til Grundarfjordur, hvor vi har lejet et hus i 3 døgn. Efter 3 døgn kører vi videre til Selfoss og overnatter 4 døgn i lejet hus og dernæst til Kirkjubæjarklaustur i 3 døgn, for at slutte af i Reykjavik med 2 overnatninger.

Vi har lejet 2 biler, så de 3 ældste kan kører i en bil og vi 4 andre i en anden. Malthe har desværre en alder der gør, at vi har måtte leje et andet sted og så er den desværre også det dyrere.

Vi glæder os vildt meget til at komme af sted!


Ændringer pga. corona

Vi har i løbet af foråret 2021 fulgt meget med i nyhederne omk. coronapandemien, da rejsevejledningerne konstant ændrer sig. Og desværre også i Island. Som det ser ud i maj/juni, skal vi i karantæne de 5 første dage af vores rejse!

Vil vi det? Kan vi få pengene tilbage såfremt vi aflyser? er 8 dage trods alt ikke meget godt?

Mange spørgsmål går gennem hovederne på os, inden en beslutning træffes endegyldigt.

Vi kan IKKE få vores penge tilbage, da vi ingen rejseforsikring har. Det vil sig,e at alt er tabt, hvis vi aflyser. Vi kan booke det første hus en ekstra nat (da der ikke er nogen der har booket det der) og ifølge de islandske myndigheder, må vi godt isolere os i et lejet hus uden kontakt til andre mennesker.

Hvad så med mad?

Jeg ringede til Islands Netto og fik lavet en aftale om, at jeg skrev en lang liste med madvarer og brugsuddeleren så fandt det frem, så vi på den måde kunne få mad. Så det endte med, at der sådan set ingen hindring var, i at vi kunne rejse.

Vi aflyser 1.hotel, Den blå Lagune-billetter, grottevandring og hvalsafari - ØV! Men der er som det er og vi må bare være glade for at vi kommer afsted.

ICELAND - HERE WE COME!